Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2006

...ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

''Κόντρες'' για τον εκτροχιασμό

γράφει η Ναυτεμπορική

''ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας σημειώθηκε χθες, με αφορμή τα λεγόμενα περί ενδεχόμενου «εκτροχιασμού» της τουρκικής υποψηφιότητας στην Ε.Ε.''

Λένε οι κουμπάροι:

«Ειδικότητα της Ελλάδας δεν είναι τα σιδηροδρομικά ατυχήματα αλλά τα αεροπορικά και της συνιστώ να ενδιαφερθεί γι' αυτά»

Λέει μετά και ο κουμουτσάκος:

«Τέτοιου ύφους και περιεχομένου απαντήσεις και υποδείξεις, είτε προς αξιωματούχους της Ε.Ε. είτε προς διάφορα κράτη-μέλη της, δεν μεταβάλλουν την πραγματικότητα»

Δε μασάνε παιδιά!!

Να δείτε που θα σκάσει σε λίγο και η αίτηση αποζημίωσης για το F-16 που τους ''ρίξαμε''!!

Αλλά καλά να πάθουμε.

Ελληνοτουρκική φιλία δε θέλαμε από το 1996 και δώθε;

Κουμπαριές και ζεϊμπεκιές δε ρίχναμε τόσα χρόνια;

Αντε να δούμε τί θα μας πούν πάλι τα παπαγκαλίνο τους, τώρα.....

2 Comments:

At Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2006 9:25:00 π.μ., Blogger Greg said...

Εδώ βγήκαν οι Τούρκοι και απέιλησαν τους Γάλλους ότι θα το μετανοιώσουν!

Οι "δική" μας πολιτική ηγεσία είναι εντελώς ξετσίπωτη! Έρχεται σε κόντρα με την λαϊκή επιταγή, κατάντησε ο χειρότερος εχθρός των αδελφών Κυπρίων και κερκόπορτα του Ανάν, λειτουργούσε επί χρόνια σαν παράρτημα του Τουρκικού ΥΠΕΞ και δεν θα "ησυχάσει" αν ο Ελληνικός λαός δεν κατανοήσει τη σημασία που έχουν ακόμα και για το καθημερινό μας τραπέζι τα εξωτερικά μας θέματα και να τους γυρίσει την πλάτη.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2006 11:14:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Εχουν κόψει καπίστρι Greg, οι του ΥΠΕΞ. Και βέβαια τα μόνιμα διπλωματικά στελέχη τί να σου κάνουν, προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Τι να μας κάνει και ο κουμουτσάκος...Οι άλλοιείναι το πρόβλημα. 'Ολοι τους, από το 1996 και εδώθε με αυτή τη δήθεν ''ελληνοτουρκική φιλία'' που μας κρατά υποδουλωμένους ακόμη στους Βουζιβουζούκους. Αλλά είπαμε θα γυρίσει ο τροχός....

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home