Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2006

ΠΡΙΝ 86 ΧΡΟΝΙΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝΕ

Διαβάζω σήμερα στόν ΚΟΣΜΟ του ΕΠΕΝΔΥΤΗ, από τις σκέψεις του κ. Ν. Φελέκη:

" Τα αστικά πολιτικά κόμματα εξακολουθούν να παρουσιάζουν πολλές, τις ίδιες παλιές αδυναμίες και η εσωτερική τους οργάνωση είναι ανύπαρκτη. Τα μέλη τους δεν συνδέονται με πραγματικούς κοινούς ιδεολογικούς δεσμούς, ούτε έχουν ένα πρόγραμμα ενέργειας βασισμένο σε μια σοβαρή μελέτη της σύγχρονης ''

'' Οι πολιτευόμενοι έχουν μόνο τη δυνατή φιλοδοξία να διευθύνουν τα κοινά της χώρας και οι αντίπαλοι αρχηγοί κομμάτων δεν διστάζουν, κάποτε, για να κερδίσουν τις ψήφους, να υπερθεματίζουν σε δημαγωγική πλειοδοσία''.

'' Κάθε αρχηγός περιβάλλεται συνήθως από μια καμαρίλα πολιτευομένων, που αποτελούν μια κλειστή ομάδα και οι οποίοι εμποδίζουν την ανάδειξη νέων στελεχών. Τελικά μεταβάλλονται σε επαγγελματίες πολιτικούς''.

'' Τον λαό τον θυμούνται και τον επισκέπτονται στην περιφέρειά του μόνον όταν είναι παραμονές εκλογών και έχουν την ανάγκη της ψήφου του''................................................

'Οχι δεν τα γράφει ο FELNIKOS, τα αντιγράφει από τον Απ. Βακαλόπουλο πίσω στα 1920!!

Τόσο παλιά και τόσο επίκαιρα!!

Και ο FELNIKOS, αφού παραθέτει μία εξαίρετη συνομιλία Βενιζέλου (όχι ρε σεις του Μπένυ, αλλά του Ελευθερίου) με την Πηνελόπη Δέλτα, καταλήγει:

'' Νομίζω ότι τώρα που ξέρουμε πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι πολιτικοί ηγέτες, είμαστε και σε θέση να κρίνουμε ποιος πρέπει να μας κυβερνήσει και αν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές ή όχι ''.

Υποκλίνομαι.

Καλώς ήλθες FELNIKE στο μπλοκοχώρι μας.
Κόπιασε να σε διαβάζουμε.

2 Comments:

At Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006 3:38:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καιρός ήταν ο ΚτΕ (σιγά σιγά) κι ο Νίκος Φελέκης να διαδυκτιωθούνε!έως τώρα μόνο ο κίμπι είχε απλά το email του.

 
At Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006 6:54:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Καιρός ήτανε...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home