Παρασκευή 28 Ιουλίου 2006

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.


‘’Οι Αλβανοί ξαπανέκαθεν αλληθώριζαν προς τα κάτω. Το τί θα γίνει πέρα απ' τα βόρεια σύνορά μας δεν είναι-κατά την ταπεινή μου γνώμη πρόβλημά μας. Αν διαλυθούν τα Σκόπια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι εραστές των Αλβανών θα δυσκολεύονται πολύ περισσότερο να τους μπάζουν στις κρεβατοκάμαρές τους...

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι τα πάντα αντικαταστάθηκαν ή γκρεμίστηκαν από το lifestyle. Η συζήτηση για τα στρατηγικά διλήμματα της χώρας, για την πολιτική εθνικής ασφάλειας, για τα εθνικά συμφέροντα κλπ, προαπαιτεί ενημέρωση, έγνοια, εγρήγορση, αφιέρωση χρόνου και κόπου.
Ο σημερινός «Ελληνάρας» προτιμά την καλοπέραση και δυστυχώς οι πάμπολλοι ψευτο-προοδευτικοί lifestylers κατασκεύασαν το εύπεπτο και χαρακτηριστικά υποκριτικό άλλοθι του «ρατσισμού», του «εθνικισμού» και των συγγενικών εννοιών, για ξεφεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες από τις ευθύνες τους ως Έλληνες πολίτες και να επιστρέφουν στην ανέφελη Διεθνή του Lifestyle κάθε φορά που τα γεγονότα τους πιέζουν.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο και εν γνώσει τους ότι αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης, οι εναπομείναντες πατριώτες θα πρέπει να αγωνιστούν για όλους.
Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει να αναγνωριστούν και να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες της Ελληνικής γεωστρατηγικής πολιτικής ώστε να μην υποστεί η χώρα μας καταστροφικές και μη αναστρέψιμες απώλειες.
Θα κλείσω ισχυριζόμενος ότι πρώτη προτεραιότητας μιας αναγκαίας και ικανής πολιτικής εθνικής ασφάλειας είναι να μην δοθούν ποτέ πολιτικά δικαιώματα στους Αλβανούς μετανάστες.
Θα πρέπει κάποτε να γίνει άρθρο του Συντάγματος της Ελλάδας ότι, άνθρωποι προερχόμενοι από χώρες που εγείρουν αξιώσεις εναντίον της χώρας μας ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια.
Αλλιώς μόνοι μας θα βγάλουμε τα μάτια μας.
Τετάρτη, Ιούλιος 26, 2006 8:51:12 πμ ’’

Συμφωνώ απολύτως !!