Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΙΔΟΜΙΛΗΣ

Πρώτα -πρώτα έρχεται η ''κατασκευή'' των ''ταγών''.

Ανθρώπων -κλειδιά που σε κάποια χρόνια, πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν σημαντικό ρόλο στα τοπικά τεκμαινόμενα

Μετά έρχονται τα κονδύλια.

Λεφτά, πολλά λεφτά και σε πολλούς, με σκοπό να αλλοιωθούν συνειδήσεις, να πληρωθούν κονδυλοφόροι, να ξαναγραφούν όλα όσα μέχρι σήμερα ξέραμε, για να προετοιμάσουμε τις νέες γενιές του πόπολου, να δεχθεί

τους ''συνωστισμούς'',

την εκφυλισμένη ''αδελφική αγάπη των γειτονικών λαών'', ''που δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν'', αλλά αντίθετα έχουν, ''πολλά που τους ενώνουν'',

την ''εκδίωξη των Ιταλών'' και πάει λέγοντας.

Στη συνέχεια έχουμε τις ''ζυμώσεις'', την αγκιτάτσια των μπολσεβίκων, που έγινε soft power των νεοπαγκοσμιοποιημένων κυμβάλων.

Παραδείγματα;

πολλά ων ουκ έστιν αριθμός...

Τουρκική μειονότητα στα Δωδεκάνησα.

Τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη. (και εδώ)

Αναγνώριση και εισαγωγή, στα Ευρωπαϊκά φόρουμ, των αμφιβόλου προελεύσεως και ελληνικότητας ''μειονοτικών κομμάτων'' της Lerin (με συγχωρείτε, Φλώρινας ήθελα να πω).

Να αναβιώσουμε όσα από το 1949 και δώθε προσπαθεί ο ταλαίπωρος Έλληνας να ξεχάσει ή με τα οποία προσπαθεί να συμβιβασθεί.

Να μάθουμε στα παιδιά μας ότι τη Φλώρινα δεν την λένε Φλώρινα αλλά Lerin, ότι το Κιλκίς δεν το λένε Κιλκίς αλλά Kukush, την Έδεσα, Voden (στην γλώσσα της ''Μακεδονίας''), ότι υπάρχει βρε αδελφέ και ''μακεδονική'' μειονότητα στη κεντροδυτική Μακεδονία της Ελλάδας, (την κατά το ΚΚΕ και σήμερα κατά το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, Μακεδονία του Αιγαίου) που αποτελεί το ένα από τα τρία κομμάτια της ''πραγματικής Μακεδονίας'', μαζί με τη ''Μακεδονία του Βαρδάρη'' (Σκόπια) και τη ''Μακεδονία του Πιρίν'' (Βουλγαρικό κομμάτι).

Να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια και να το μοιράζουμε πόρτα-πόρτα, το ''μακεδονίτικο'' αλφαβητάριο, τώρα που οι ''συνθήκες'' του αγώνα είναι κατάλληλες.

Να διατηρήσουμε το θέμα των Τσάμηδων, για το μέλλον.

Να δώσουμε, βήμα στον Πασά από τα πιο καλά και ακριβοθώρητα, στην περιοχή, απ' τη Θεσσαλονίκη, για να το παίξει ''πατερούλης'' όχι μόνο στον ''κουμπάρο'' μας, αλλά και σε όλους τους Α/ΓΕΕΘΑ των Βαλκανίων.
(εγώ είμαι ρε ο τσαμπουκάς, κοιτάξτε με, δοξάστε με, ο εγγυητής του κοσμικού κράτους ! Έτσι Τάκη...;)

Να μην αντιδράσουμε, όταν έμπρακτα, υπάρχουν γκρίζες ζώνες, αμφισβητείται η κυριαρχία μας στο Αιγαίο, αλλά και υλοποιείται στην πράξη η συνδιαχείρησή του.

Και τέλος (θα, ίσως, κάποτε, μάλλον θα...) έχουμε το αποτέλεσμα (όχι σήμερα αλλά μετά από 5-10 ίσως και περισσότερα χρόνια) την Ελλάδα της Θαλιδομίλης.

4 Comments:

At Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007 1:24:00 μ.μ., Blogger Greg said...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Ο παράγοντας που δεν είχανε μετρήσει είναι ότι κάποια στιγμή μπαφιάζουμε απότομα στη χώρα αυτή.

Πιστεύω (και θα βοηθήσω στην ένταση της...) ότι η ώρα αυτή έρχεται

 
At Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007 2:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πες τα αδερφέ. Να δούμε επιτέλους πότε θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα...
Ελπίζω πολύ σύντομα...

 
At Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007 4:35:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

@GREG
Έχω την ''αφελή'' εντύπωση ότι έτσι θα πορευθούν τα πράγματα στην Ελλάδα, δυστυχώς.
Δεν άκουσες σήμερα τον Υπουργό Πολύδωρα, που από του βήματος της βουλής φώναζε ότι νοιώθει φυλακισμένος και δέσμιος, στο υπουργείο του !!
Τα ''κουστούμια'' τους πέφτανε (των προηγούμενων) και τους πέφτουν (των τωρινών)στενά και αβάσταχτα.
Ήσσωνος προσπαθείας όλοι μας...κι' όοιος αντέξει.

 
At Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007 4:36:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

@simiomenos
Μακάρι η ελπίδα σου να βγει αληθινή. Μακάρι.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home