Κυριακή 19 Μαρτίου 2006

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Yaşar BÜYÜKANIT




Στο ποστάλι μου ΟΣΚΕΛΤΙΝ ΑΦΕΝΤΗ ….. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, στις 7 Ιανουαρίου 2006, έγραφα μεταξύ άλλων και τα εξής:

‘’….Ο αληθινός αρχηγός του Τουρκικού Κράτους, δεν είναι ο εκάστοτε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ο εκάστοτε Αρχηγός των ΤΕΔ ‘’.

Βέβαια, είχε προηγηθεί, στις 9 Νοεμβρίου 2005, η βομβιστική επίθεση εναντίον βιβλιοπωλείου, στη πόλη του Σεμτινλί, που το είχε ένας Κούρδος, πρώην μέλος του ΡΚΚ.

Το πώς αντιλαμβάνεται ο Κεμαλισμός - κάποιοι τον λένε ‘’βαθύ κράτος’’ εγώ τον λέω ΚΡΑΤΟΣ – τη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ως προς την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, φαίνεται από τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, όπως αυτή στο ΕΘΝΟΣ που μιλάει για τις καταγελίες της ΧΟΥΡΙΕΤ για τη προπαγάνδα που γίνεται στους στρατιώτες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Αντεπίθεση τώρα του ΚΡΑΤΟΥΣ. Διώκουν τον εισαγγελέα που κατηγόρησε τον Αρχηγό του Στρατού Ξηράς Στρατηγό Γιασάρ Mπουγιούκανιτ. Πλήρες και κατατοπιστικό το άρθρο του Γιάννη Παπαδάτου.

Συμπέρασμα:

Αχνοφαίνεται η σύγκρουση του Στρατοκρατούμενου κράτους με τους Ισλαμιστές που το κυβερνούν.

Ξαναζεί το Τουρκικό Στρατιωτικό κατεστημένο, εποχές του 1996, που τελικά βγήκε νικητής, με ηττημένη την Τσιλέρ.

Οι εικόνες του ΚΕΜΑΛ, έχω την αίσθηση ότι θα αργήσουν να κατέβουν από τους τοίχους όλων των κυβερνητικών και δημόσιων γραφείων (αν και μέσα μου πιστεύω ότι δεν θα βγούν ποτέ)….